350 g.
d’arròs Carnaroli.
2 cebes de Figueres.
2 pastanagues mitjanes.
1 fulla d’api
1 porro
100 g. de formatge mascarpone
safrà.
4 ous de reig
aigua
oli
mantega
sa i pebre.
Elaboració.
Posem l’aigua a bullir per fer el caldo, i hi
afegim una ceba partida, les dues pastanagues, la fulla d’api, el porro i la
sal. Ho fem bullir una hora.
Picolem una ceba ben picolada..
Incorporem a la cassola la ceba que hem tallat
prèviament amb una culleradeta de mantega i ho deixem sofregir.
Afegim els els ous de reig tallats a tires, una
mica de vi blanc i deixem que s’evapori.
Seguidament hi afegim l’arròs i el safrà i ho
barregem tot plegat...
Després afegim el caldo que teníem fet fins que cobreixi l’arròs. Anirem incorporant
caldo a mesura que l'arròs ens ho demani.
Quan faltin 9 minutets per estar cuit l’arròs,
incorporarem el formatge mascarpone.
Deixem acabar de coure i tapem durant 5
minuts.
(El temps de cocció de l’arròs Carnaroli és
de15 minuts..)
Vins: Brunus, 09. Negre. Portal del Monsant.
D.O. Montsant. (12,15 €)
Partida del Jueus, 09. Negre. Bodega Sanstravé. D.O. Conca de Barberà.
(9. €)
Vilarnau Pinot Noir, 11. Rosat. Castell de Vilarnau. D.O. Penedès. (6.00 €)
Vilarnau Pinot Noir, 11. Rosat. Castell de Vilarnau. D.O. Penedès. (6.00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada