3 pomes
1 cullerada de sucre
1 llimona
50 grams de mantega
20 múrgules mitjanes
120 grams de foie d’ànec (mi cuit)
200 grams de compota de poma
2 pomes golden
150 cl. de Porto (per fer la reducció)
Elaboració
Per fer la compota de poma, necessitarem 3
pomes tallades, una cullerada de sucre, unes gotes de llimona, 50 gr. de
mantega i ho posarem tot a la Termomix a 100ºC durant 10 minuts.
Per fer la reducció de Porto posarem el vi en una cassola amb una culleradeta de sucre i un raig de vinagre i fem la reducció a foc lent.
Per fer el llit de poma tallem les pomes a rodanxes guixudetes i les passarem per la planxa.
Acabarem el plat posant la poma al fons, les
múrgules, la compota i el foie mi cuit, salsarem amb la reducció de porto.
Vi: Cuñas Davia, 08. Blanc. Bodegas Valdavia. D.O. Ribeiro. (9,10 €)
Quina potència de sabors! Ha de ser deliciós, aquest plat!
ResponElimina