Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

dijous, 4 d’abril del 2013

Bacallà amb pebrot i tomata









Ingredients:

600 gr. de morro de bacallà.
1/2 kg de tomàquets
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
3 alls
farina
julivert
oli
sal

Elaboració:

Enfarineu els trossos de bacallà, ja dessalats i ben escorreguts, i fregiu-los en l'oli ben roent. Reserveu-los sobre paper absorbent i coleu l'oli.
Amb una mica d'aquest oli, en una cassola, fregiu-hi dos grans d'all sencers i pelats.
Un cop rossos, afegiu-hi els tomàquets, pelats i picolats i comenceu a sofregir..
Talleu els pebrots a tires i els afegiu a la cassola.
Deixeu-ho sofregir bé tot plegat (uns catorze minuts) i tireu-hi una mica d'aigua.
Un cop tot cuit, afegiu-hi els trossos de bacallà. Deixeu-ho coure uns cinc o set minuts i escampeu-hi per sobre la resta dels alls, amb el julivert, tot ben picat amb el ganivet.
Rectifiqueu-ho de sal i serviu-ho.

Vins: Virolet, 11. Blanc. Oriol Rossell. D.O. Penedès. (5,90 €)
            Jean León Petit Chardonnay, 11. Blanc. Jean León. D.O. Penedès. (11,00 €)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada