Ingredients
½ kg de
cap de vedella tallada a daus de 2 cm de gruix,
½ kg de
pota de vedella tallada a daus de 2 cm de gruix
(el cap i la pota els podem comprar ja cuits)
1 ceba de Figueres
2 tomàquets mitjans.
sal i pebre.
pebre vermell.
brou de carn.
Per la picada
2 alls.
3 branques de julivert picat,
uns brins de safrà,
6 ametlles torrades,
1 carquinyoli
una copeta de vi ranci..
Elaboració..
Fregim el cap i la pota en una paella amb
pebre i un pols de pebre vermell
Mentre tant en una cassola fem el sofregit
tradicional amb la ceba picolada i la tomata pelada i tallada a daus...
Quan estigui el sofregit fet hi afegim el cap
i la pota amb una mica de brou de carn.. Coem tot el conjunt ½ hora, afegim la
picada i el vi ranci i ho deixem fent la xup-xup 10 minuts més. Rectifiquem de
sal, i ja tenim el cap-i-pota a punt de
menjar.
Vins: Gotes del Priorat, 11. Negre. Portal del
Priorat. D.O. Priorat. (13,85 €)
Pie Franco, 08, Negre. Casa Castillo. D.O. Jumilla. (33,84 €)
Quest, 10. Negre. Castell d'Encus
D.O. Costers del Segre. (27,50 €)
Château La Fleur Peyrabon 10, Rouge. Cru Bourgeois Pauillac Bordeaux
(26,0 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada