Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.
dijous, 4 d’abril del 2013
Ous ferrats amb calçots i xorisso a la brasa.
Ingredients:
2 ous de pagès.
8 calçots .
1 tall de xorisso de porc ibèric.
pebre vermell.
oli d'oliva d'e Pau.
sal.
Elaboració:
Cuineu els calçots i el xorisso a la brasa.
Un cop cuits, peleu els calçots i poseu-los al plat.
Amaniu-los amb pebre vermell i l'oli d'oliva.
Ferreu els ous.. i emplateu tot plegat..
Vi: Lan, 09, Negre. Bodegas Lan. D.O. Rioja. (7,25 €)
Viña Real Oro, o6. Negre. Bodegas Viña Real. D.O. Rioja. (12,75 €)
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada