Ingredients:
2 cuixes d'ànec en confit
2 pomes Golden
1 patata gran
2 cebes tendres
sal i pebre.
sucre
mantega
oli d’oliva.
Preparació:
En primer lloc traiem el greix a les cuixes, el reservem, i posem les cuixes en una safata d'anar al forn.
Tallem la patata en rodanxes i la ceba en
juliana., les salem i empebrem i les fem
lentament en el greix de l'ànec i una mica d’oli.
En una paella hi posem la mantega, les pomes
tallades a octaus i una mica de sucre..
La coem a poc a poc fins que quedi rossa.
Mentre tant haurem posat les cuixes al forn a
gratinar a 180º durant 10 minuts...
Vins:
-Flor d’Albera, 10. Blanc. Celler Martí Fabra. (11,50 €)
-Bourgogne Rouge "Pinot Fin",
2011. Negre. Geantet-Pansiot. (21,00 €)
-Beronia Graciano, 10. Negre. Bodegas Beronia. (11,25 €)
-----------
Cliqueu el següent enllaç per veure com s'elabora el confit d'ànec.
http://cuinadelcalciner.blogspot.com.es/2013/01/confit-danec.html
-----------
Cliqueu el següent enllaç per veure com s'elabora el confit d'ànec.
http://cuinadelcalciner.blogspot.com.es/2013/01/confit-danec.html
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada