Aquesta recepta me l’ha ensenyada la meva bona amiga del Casal del Pescador de Roses Carme Ribas Delclós
Ingredients.
1 làmina de pasta de full
1 làmina de pasta de full
confitura de cabell d’àngel
1 rovell d’ou
50 g de pinyons
sucre.
Elaboració.
Elaboració.
Deixateu el rovell d’ou amb
una mica d’aigua.
Mulleu una plata d’anar al
forn amb aigua i col·loqueu-hi al damunt la pasta de full (de llargada uns 29
cm) Pinteu amb el rovell d’ou les dues vores llargues de la pasta de full.
Poseu una tira de dos dits
d’ample i un dit de gruix de confitura de cabell d’àngel en el centre de la
pasta de full. Enrotlleu-lo com un braç de gitano.
Pinteu la part de dalt amb
el rovell d’ou, escampeu-hi els pinyons i sucre al damunt Poseu-ho a coure al
forn 35 minuts, a 180º
Bon profit.
Vi. Garnatxa de Garriguella elaborat per en Simon Casanovas.
Vi. Garnatxa de Garriguella elaborat per en Simon Casanovas.
Boníssim, Salvi! Jo sóc de la zona de l'Empordà, de Palamós, i algun diumenge anem a comprar-ne a la Bisbal perquè a casa sempre ens ha fet tornar bojos de tan bo com és! T'ha quedat molt bonic.
ResponEliminaGràcies Marina...
ResponEliminaAquest l'ha fet la meva amiga Carme Ribas...