Aquesta recepta és de la Cuina dels Bonada.
Ingredients
un pit de gallina
3 unces de pernil
tres llesquetes de pa torrat
2 rovells d’ou.
aigua
2 rovells d’ou.
aigua
sal.
Elaboració.
Es posa l’aigua a l’olla i bull s’hi tira el pit de gallina i les 3 unces de pernil i una mica de sal. Es deixa bullir una hora. Quan ha bullit es cola el caldo i se separa la gallina i el pernil..
Es posa el caldo de nou a l’olla i s’hi tiren els trossets de pa, que ja es
tindran torrats de molta estona, procurant que siguin ben ressecs.
Després del pernil i la gallina se’n fan daus i es posen a l’olla, una estona més.
En un plat es deixaten dos rovells d’ou i es van tirant al caldo de mica en mica, perquè no es cogui l’ou i ja es pot servir.
Després del pernil i la gallina se’n fan daus i es posen a l’olla, una estona més.
En un plat es deixaten dos rovells d’ou i es van tirant al caldo de mica en mica, perquè no es cogui l’ou i ja es pot servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada