Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

diumenge, 1 de desembre del 2013

Canalons de Can Bonada.




Ingredients

½ quilo de carn de vedella
½ quilo de card magra de porc.
un pit de gallina,
dos cervells,
un fetge de gallina,
1 tòfona  o moixernons
1 ceba
greix dolç
1 copeta de vi ranci.
1 caixa de canelons
mantega
farina
llet
formatge rallat.

Preparació.

Es fregeix el porc, la vedella, el pit de gallina, els dos cervells, el fetge de gallina, la tòfona o els moixernons i la ceba; tot això  picat abans amb greix i unes gotes de vi ranci.
A part es posen a coure els canelons amb aigua amb fulles de llorer i altres herbes bones, es tira una mica d’oli, i quan estiguin cuites es posen sobre un drap net a refredar. 
Després s’emboliquen amb la pasta ja preparada i es posen en una plata per anar al forn.
Es tindrà una salsa de mantega farina i llet, que es tira sobre els canalons fins a cobrir-los, i s’hi tira per sobre formatge ratllat; es posen al forn i es deixen coure i enrossir, i se serveixen.

VinsMarta Deluxe, 08. Cava. Canals Canals. D.O. Cava. (17,00 €)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada