½ quilo de carn de vedella
½ quilo de card magra de porc.
un pit de gallina,
dos cervells,
un fetge de gallina,
1 tòfona o moixernons
1 ceba
greix dolç
1 copeta de vi
ranci.
1 caixa de canelons
mantega
mantega
farina
llet
formatge rallat.
formatge rallat.
Preparació.
Es fregeix el porc,
la vedella, el pit de gallina, els dos cervells, el fetge de gallina, la tòfona
o els moixernons i la ceba; tot això
picat abans amb greix i unes gotes de vi ranci.
A part es posen a
coure els canelons amb aigua amb fulles de llorer i altres herbes bones, es
tira una mica d’oli, i quan estiguin cuites es posen sobre un drap net a
refredar.
Després s’emboliquen amb la pasta ja preparada i es posen en una
plata per anar al forn.
Es tindrà una salsa
de mantega farina i llet, que es tira sobre els canalons fins a cobrir-los, i
s’hi tira per sobre formatge ratllat; es posen al forn i es deixen coure i
enrossir, i se serveixen.
Vins: Marta Deluxe, 08. Cava. Canals Canals. D.O. Cava. (17,00 €)
Vins: Marta Deluxe, 08. Cava. Canals Canals. D.O. Cava. (17,00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada