Ingredients.
1 una lliura de
farina,
3 unces
d’aiguardent,
3 unces de greix,
3 unces de sucre
2 unces d’ametlles
torrades
1 ral de mantega,
2 ous.
sèsam
sucre fi
Elaboració.
Es fa fondre el greix i la mantega a la cassola, s’hi tira l’aiguardent, després la farina, el sucre, les ametlles ben picadesi els rovells d’ou.
Es pasta molt i molt, després s’hi tira la clara ben batuda, i ben barrejat tot, s’estén en una safata d'anar al forn, es marquen les porcions amb un ganivet, s’hi posen llavors de sèsam al damunt i es posa la safata al forn a 160º.
Es pasta molt i molt, després s’hi tira la clara ben batuda, i ben barrejat tot, s’estén en una safata d'anar al forn, es marquen les porcions amb un ganivet, s’hi posen llavors de sèsam al damunt i es posa la safata al forn a 160º.
Quan son rossos, els
traiem del forn, els espolsem amb sucre fi...
I ja es poden
servir.
Vi: Garnatxa de L'Empordà. Castell de Peralada. D.O. Empordà. (17,80 €)
Vi: Garnatxa de L'Empordà. Castell de Peralada. D.O. Empordà. (17,80 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada