Ingredients per a 2 persones.
1 déntol de ¾ de kg aproximadament.
4 patates monalissa
oli d’oliva verge
sal i pebre.
Elaboració:
Netegeu el déntol i el partiu pel mig del llarg,
el saleu i empebreu i el poseu a coure a
la brasa amb un rajolí d’oli..
Talleu les patates a rodanxes, les saleu i les poseu a coure al forn amb un raig d’oli.
Talleu les patates a rodanxes, les saleu i les poseu a coure al forn amb un raig d’oli.
Quan tot plegat estigui cuit, ho poseu tot
junt en un plat i ho amaniu amb un bon raig d’oli.
Vins: Terra Remota Camino, 11. Rosat. Terra Remota. D.O. Empordà. (12,00 €)
Macizo, 11. Blanc. Vins del Massís. D.O. Catalunya. (16,00 €)
Macizo, 11. Blanc. Vins del Massís. D.O. Catalunya. (16,00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada