Ingredients. (per a 2 persones)
200 gr.
d’arròs bomba de Pals.
¼ de
conill,
¼ de pollastre,
1
tomàquet pelat i tallat a daus.
12
salsafins.
4 pastanagues.
4 pastanagues.
3 alls
tendres.
1 culleradeta de pebre vermell dolç,
1 culleradeta de pebre vermell dolç,
4 brins
de safra,
farigola.
julivert
julivert
oli, sal
i pebre.
Elaboració.
Es trosseja el conilli el pollastre, es col·loca la cassola al foc i cobrim el fondo d'oli. Salem i empebrem
el conill i el pollastre i el posem a la cassola a rossejar.
Quan la carn sigui rossa hi posem els salsafins i les pastanagues que haurem pelat i tallat del llarg, els hi donem unes voltes perquè es sofregeixin i a continuació hi afegim els alls tendres tallats a rodanxes, el tomàquet i un bri de farigola per matar l’acidesa. Ho sofregim lleugerament i hi agreguem el pebre vermell, ho remenem una estona.
Hi aboquem aigua calenta fins a cobrir la carn, quan l’aigua trenca el bull hi afegim els brins de el safra. Es deixa bullir un poc a foc viu i després es baixa el foc i ho deixeu coure 10 minuts..
Quan la carn sigui rossa hi posem els salsafins i les pastanagues que haurem pelat i tallat del llarg, els hi donem unes voltes perquè es sofregeixin i a continuació hi afegim els alls tendres tallats a rodanxes, el tomàquet i un bri de farigola per matar l’acidesa. Ho sofregim lleugerament i hi agreguem el pebre vermell, ho remenem una estona.
Hi aboquem aigua calenta fins a cobrir la carn, quan l’aigua trenca el bull hi afegim els brins de el safra. Es deixa bullir un poc a foc viu i després es baixa el foc i ho deixeu coure 10 minuts..
Mireu el punt de sal i afegiu-hi l’arròs, procurant repartit-lo per tota la
cassola. Ha de coure 8 minuts a foc fort i 5 a foc mig. Es remena la cassola de
tant en tant i quan falten 5 minuts hi
afegiu el julivert picat..
Quan l’arròs és cuit es tapa amb paper Albal i es deixa reposar 5 minuts
Quan l’arròs és cuit es tapa amb paper Albal i es deixa reposar 5 minuts
Vi: Vinya Escudé Merlot Rosat, 10.
D.O. Penedés. (7,00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada