Ingredients (per a 2 persones)
300 g.
de bacallà dessalat
16
espàrrecs verds..
4
carxofes.
1 ceba
de Figueres mitjana.
4 grans
d'all.
una
rodanxeta de bitxo.
1/2 got
de vi blanc.
farina
julivert
abundant,.
oli
d'oliva d'Espolla.
sal i
pebre.
Elaboració.
Es posen a sofregir els alls tallats a
rodanxes i quan comencen a canviar de color s'hi posa la ceba tallada ben fina.
Es sofregeix fins que la ceba quedi transparent.
A continuació s’hi afegeix el vi blanc i una
culleradeta de farina, es remena i es
deixa reduir..:
Seguidament s’hi afegeix el bacallà i el
bitxo, i donem un parell de tombs a tot
plegat....
A continuació s’hi afegeixen les carxofes
tallades a octaus i aigua calenta fins arran del guisat.
Deixem coure 10 minuts.. i hi afegim els
espàrrec tallats a terços.
I ho posem a coure 10 minuts més...
Quan falten cinc minuts per acabar de coure el
guisat.., s'hi posa un bon grapat de julivert picat..
Un cop apagat el foc, es tapa la cassola, es deixa reposar uns moments i ja es pot
servir.
Vi. Sinols 11. Rosat. Empordàlia. D.O. Empordà. (4,15 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada