Ingredients (per a 2 persones)
300 g de
cloïsses.
4
carxofes.
1 ceba
de Figueres mitjana.
½ porro
½ porro
4 grans
d'all.
½ got de
vi blanc.
dues rodanxes de bitxo
dues rodanxes de bitxo
julivert
abundant,.
oli
d'oliva d'Espolla.
sal.
Elaboració.
Es posen a sofregir els alls tallats a
rodanxes i quan comencen a canviar de color s'hi posa la ceba tallada i el
porro tallats ben fins. Es sofregeix fins que la ceba quedi transparent.
A continuació s'hi afegeixe el vi blanc, i es
cou una estona fins que el vi hagi reduit...
Seguidament s'hi posen les carxofes tallades a
octaus, el bitxo i el julivert i es barreja tot plegat durant un parell de
minuts.
A continuació s'hi posa l'aigua bullent
procurant que no cobreixi les verdures...
Es deixa coure 10 minuts...
Es deixa coure 10 minuts...
Quan falten cinc minuts per acabar de coure
l'arròs, s'hi posen les cloïsses, es tapa la cassola i s'acaba de coure a foc
mitjà.
Vi. Sinols 11. Rosat. Empordàlia. D.O Empordà. (4,15 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada