Ingredients: (4 persones)
4
trossos de bacallà d’uns 120 gr
2 cebes
tendres
1 porro
3 grans
d’all
3
tomàquets madurs
¼ litre de vi blanc
¼ litre de vi blanc
75 gr de
pinyons
100 gr
de panses de Corint
12
prunes confitades
julivert
julivert
un bri
de farigola.
oli
d’oliva ( millor de primera premsada en fred)
Preparació:
Eixugueu bé el bacallà per treure-li tota
l’aigua. Enfarineu-lo i fregiu-lo a la paella amb l’oli, i el reseveu..
A la mateixa paella hi poseu la ceba i el
porro tallats ben fins en juliana, deixeu enrossir i afegiu l’all i el julivert
picats, ho remeneu un parell de minuts i a continuació hi poseu el tomàquet
pelat i tallat a daus amb uns brins de romaní per tallar l’acidesa. i ho aneu
coent lentament per aconseguir un bon sofregit.
Mentrestant haureu posat a bullir a durant 15
minuts en un cassó tapat i a foc lent els pinyons, les panses i les prunes amb
el vi blanc.
Un cop fet e sofregit, poseu el bacallà a la cassola
i hi afegiu els fruits secs prèviament bullits amb el vi.
Ho deixem coure tot plegat 15 minuts a foc lent...
Ho deixem coure tot plegat 15 minuts a foc lent...
Vins: Torelló, 07. Cava. D.O. Cava. (13,80 €)
Docetañidos, 11. Rosat. B. Lezcano Lacalle. D.O Cigales. (7,00 €)
Docetañidos, 11. Rosat. B. Lezcano Lacalle. D.O Cigales. (7,00 €)
Cepas Viejas, 09. Negre Dominio de Tares. D.O. Bierzo. (12,50 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada