Plat del restautant latroupecafè (La Llagosta)
Ingredients (per a 4 persones.)
350
g. d’arròs Carnaroli.
2 cuixes
de pollastre desossades.
6
xampinyons
2 cebes
de Figueres.
1
carbassó gros.
4
pastanagues mitjanes.
3
remolatxes
1 fulla
d’api
100 g.
de formatge parmesà
aigua
oli
sa i
pebre.
Elaboració.
Posem l’aigua a bullir per fer el caldo, i hi afegim una ceba partida, mig carbassó, una remolatxa i mitja tallades a rodanxes, les dues pastanagues, la fulla d’api i la sal... Ho fem bullir una hora.
Posem l’aigua a bullir per fer el caldo, i hi afegim una ceba partida, mig carbassó, una remolatxa i mitja tallades a rodanxes, les dues pastanagues, la fulla d’api i la sal... Ho fem bullir una hora.
Tallem en daus petits dues pastanagues, la
ceba , la remolatxa i el mig carbassó que queda.
Tallem les cuixes de pollastre en daus petits,
salem, empebrem i enrossim. I ho reservem en un plat.
Incorporem a la cassola la pastanaga, la remolatxa , la ceba i el carbassó que hem tallat prèviament
Incorporem a la cassola la pastanaga, la remolatxa , la ceba i el carbassó que hem tallat prèviament
Al cap
d’una estona incorporeu els
xampinyons tallats en en lamines i deixem sofregir...
Un cop
quedin ben cuits el xampinyons incorporem l’arròs i remenarem 2 minuts.
Afegim una mica de vi blanc i deixem que
s’evapori.
Després afegim el caldo que teníem fet fins que cobreixi l’arròs. Anirem incorporant
caldo a mesura que ens ho demani.
Quan creieu que faltin 5 minutets per estar
cuit l’arròs incorporarem el formatge parmesà ratllat..
Deixem acabar de coure i tapem durant 5 minuts.
(El temps de cocció de l’arròs Carnaroli és de 15 minuts..)
Vins: Brunus, 09. Negre. Portal del Monsant. D.O. Montsant. (12,15 €)
Partida del Jueus, 09. Negre. Bodega Sanstravé. D.O Conca de Barberà. (9,00 €)
Vilarnau Pinot Noir, 11. Rosat. Castell de Vilarnau.D.O. Penedès. (6.00 €)
(El temps de cocció de l’arròs Carnaroli és de 15 minuts..)
Vins: Brunus, 09. Negre. Portal del Monsant. D.O. Montsant. (12,15 €)
Partida del Jueus, 09. Negre. Bodega Sanstravé. D.O Conca de Barberà. (9,00 €)
Vilarnau Pinot Noir, 11. Rosat. Castell de Vilarnau.D.O. Penedès. (6.00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada