Ingredients. (Per a dues persones)
4 talls de bacallà gruixut
remullat.
300 g. de cigrons cuits.
1 ceba grossa
1 tomàquet
all i julivert
sal i pebre
pebre vermell i safrà
12 ametlles per fer la picada
2 ous durs
Elaboració.
Enfarineu i fregiu el bacallà en una cassola. Reserveu-lo.
A l'oli de fregir el bacallà, feu-hi un sofregit amb més
ceba que tomàque, quan sigui quasi cuit, afegiu-hi el pebre vermell. Afegiu
immediatament després els cigrons amb una mica d'aigua de bullir-los o brou ,
si no en teniu. Afegiu-hi també el safrà i després el bacallà.
Deixeu que cogui, però mentrestant aneu preparant una picada
amb all, ametlles torrades i una mica de julivert. Quan tingueu la picada feta,
deixateu-la amb una mica del suc de la cassola i afegir-la ràpidament, doneu un
parell de tombs a la cassola i torneu-la al foc.
Deixeu-ho coure tot plegat uns minuts i a continuació ja podeu afegir-hi també els ous durs tallats
pel mig, i ho deixeu coure una estoneta més..
Vins: Terres negres, 10. Negre. Espelt Vicultors. D.O.
Empordà. (12,75 €)
Així es com el feia la meva mare, i es boniiiiissim
ResponElimina