Ingredients
un
onglet de vedella.
pebres diversos (negre, vermell, verd)
pebres diversos (negre, vermell, verd)
herbes
al gust (orenga, farigola, romaní)
2 kg de
sal gruixuda
un got
petit d’aigua
4
patates mitjanes kennebec.
oli d’oliva.
oli d’oliva.
Elaboració
Per començar, escalfeu el forn a 220º i poliu
molt bé l’onglet de greixos.
L’assaoneu amb els pebres i les herbes.
Després, cobriu la base d’una safata per al forn amb una capa de sal, poseu-hi l’onglet a sobre, cobriu-lo amb la resta de la sal lleugerament humitejada amb aigua, pressioneu bé la sal per sobre de l’onglet lperquè faci una capa compacta i introduïu la safata al forn uns 25 minuts.
Un cpo heu retirat la safata del forn, trenqueu la crosta de sal, retireu l’onglet , el talleu a rodanxes i l’emplateu.
El podeu acompanyar amb patates kennebec fregides amb oli d’oliva.
Vins: Puntiapart*, 10. Negre. Celler *lavinyeta. D.O. Empordà. (11,00 €)
L’assaoneu amb els pebres i les herbes.
Després, cobriu la base d’una safata per al forn amb una capa de sal, poseu-hi l’onglet a sobre, cobriu-lo amb la resta de la sal lleugerament humitejada amb aigua, pressioneu bé la sal per sobre de l’onglet lperquè faci una capa compacta i introduïu la safata al forn uns 25 minuts.
Un cpo heu retirat la safata del forn, trenqueu la crosta de sal, retireu l’onglet , el talleu a rodanxes i l’emplateu.
El podeu acompanyar amb patates kennebec fregides amb oli d’oliva.
Vins: Puntiapart*, 10. Negre. Celler *lavinyeta. D.O. Empordà. (11,00 €)
Blau de Tramuntana, 08. Negre.
Celler Mas Patiràs. D.O. Empordà. (10,50 €)
Les
Terrasses Vinyes Velles. 10. Negre. Álvaro Palacios. D.O. Priorat. (25,00 €)
Roda,
08. Negre. Bodegas Roda. D.O. Rioja. (30,00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada