Ingredients per a dues persones..
8 anxoves de Roses salades.
1 tomata de la pera plena grossa.
oli d’oliva verge de la Cooperativa de l’Espluga de
Francolí.
sal.
Elaboració.
Obriu les anxoves amb els dits, treieu les espines i les restes de les tripes i les ben esbandiu sota l'aixeta.Les poseu en remull en aigua abundant durant una hora i mitja. Canvieu l’aigua cada 20 minuts.
Un cop dessalades les poseu a escórrer en una escorredora..
Un cop escorregudes les poseu en una plata i les cobriu amb l’oli d’oliva i les deixeu reposar una horeta més.
Talleu la tomata en rodanxes fines i les poseu en un plat.
Saleu la tomata i poseu les anxoves amb l'oli al damunt.
Vins. Sinols, 11. Rosat. Empordàlia. D.O. Empordà. (4,15 €) Veranza ,
11. Rosat. Nuviana. V.T. Valle del Cinca. (4,00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada