Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

dilluns, 22 de juliol del 2013

Culata de vedella arrebossada amb all i julivert.


Ingredients.

2 bistecs de culata de vedella ben fins.
1 ou.
2 patates monalisa mitjanes.
1 gra d’all
julivert.
pa ratllat
sal i pebre.
oli per fregir.

Preparació.

Piquem l’all i julivert ben finet i el barregem amb el pa ratllat.
Deixatem l’ou.
Salem i empebrem els bistecs, els passem per l’ou batut i els arrebossem amb el pa terrat amb l’ali julivert.
Fregim els bistecs arrebossat en oli abundant a 180 ºC. Quan estiguin fregits els reservem en una escorredora i deprés els posem damunt de paper de cuina perquè deixin anar l'oli.
Podem  acompanyar els bistecs arrebossats amb patates fregides.

Vins: Románico, 10. Negre. Teso la Monja. D. O. Toro. (6,75 €)

           Coronas, 11. Negre. Torres. D.O. Catalunya. (5,55 €)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada