Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

dissabte, 27 de juliol del 2013

Rossinyols amb all i julivert.


Ingredients per a 2 persones

300 g. de rossinyols del país.
oli d’oliva verge de la Cooperativa de l’Espluga de Francolí.
1 gra d’all
julivert
sal i pebre.

Elaboració.

La base d’aquest plat, a part del rossinyols, és que l’oli sigui de bona qualitat..
Poseu una mica d’oli a la paella amb els rossiyols, i espereu que deixin anar l’aigua i aquesta s’evapori.
A continuació els saleu i empebreu, i hi afegiu l’all i julivert molt picadets
Seguidament hi poseu un bon raig d’oli d’oliva verge de la Cooperativa de l’Espluga de Francolí, i ho remeneu i ho deixeu coure tot plegat durant un parell de minuts.

Vi: Acústic, 10. Negre. Acústic Celler. D.O. Montsant. (12.00 €)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada