Ingredients (per a 4 persones)
1 conill.
800 g. de
cargols
2 cebes tendres.
1 cabeça d’alls.
1 cullerada de farina.
25 g d’ametlles torrades
25 g de pinyons.
25 g de pinyons.
2 carquinyolis
1 copeta de vi ranci.
oli d’oliva
un ramet de julivert
4 fulles de llorer.
farigola.
nou moscada
clau
alfàbrega
pebre
negre en gra.
oli d’oliva
llard o cansalada.
sal
Elaboració.
Renteu els cargols amb sal i vinagre i
esbandiu-los dues vegades.
Poseu-los a bullir amb aigua freda per “enganyar-los”
amb llorer, farigola i romaní.. Han de bullir mitja hora.
Feu sofregir el conill tallat a trossos amb llard o cansalada i una mica d’oli d’oliva assaonant-lo amb la sal necessària, un cop sofregida la reservem..
En la mateixa olla hi posem 6 grans d’all esclafats i una cullerada de farina, i deixem rossejar una estona, a continuació hi afegim la ceba ben trinxada fent-la sofregir fins a tornar-se ben rossa.
Feu sofregir el conill tallat a trossos amb llard o cansalada i una mica d’oli d’oliva assaonant-lo amb la sal necessària, un cop sofregida la reservem..
En la mateixa olla hi posem 6 grans d’all esclafats i una cullerada de farina, i deixem rossejar una estona, a continuació hi afegim la ceba ben trinxada fent-la sofregir fins a tornar-se ben rossa.
Posem la el conill a l’olla, hi tirem pebre,
claus sencers, nou moscada, com també una fulla de llorer y unes fulles
d’alfàbrega, ho cobrim d’aigua i ho deixem coure a foc baix amb l’olla ben
tapada..
Quan ha passat mitja hora hi afegiu els cargols que haureu colat...
Quina pa passat un quart d’hora feu una picada amb 1 gra d'all, les ametlles, els pinyons, el julivert i els carquinyolis. La desfeu amb el vi ranci i la tireu a l’olla, i feu-ho coure a foc suau, uns 15 minuts més.
Quan ha passat mitja hora hi afegiu els cargols que haureu colat...
Quina pa passat un quart d’hora feu una picada amb 1 gra d'all, les ametlles, els pinyons, el julivert i els carquinyolis. La desfeu amb el vi ranci i la tireu a l’olla, i feu-ho coure a foc suau, uns 15 minuts més.
Vins: Acústic Vinyes Velles, 10. Negre.
Acústic Celler. D. O. Montsant. (12,00 €)
Las Gravas, 07. Negre. Casa Castillo. D.O. Jumilla. (22,50 €)
Dominio de Valdepusa Syrah, 06. Negre. (24,00 €)
Dominio de Valdepusa Syrah, 06. Negre. (24,00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada