Ingredients.
2 talls de bacallà
del morro.
1 tomàquet madurs
una ceba tendra
mitjana
1 ou.
40 g de panses
30 g de pinyons
40 g d'ametlles
una copeta de vi
ranci
1 gra d’all
julivert
1 carquinyoli.
farina
sal
oli
Elaboració
Poseu les panses i
els pinyons en remull.
Poseu l’ou a bullir
en un pot.
Enfarineu el
bacallà i el fregiu. Quan estigui a punt, el traieu de la piella i el deixeu
damunt un paper absorbent.
Poseu una cassola
de terrissa, o de ferro, al foc amb una
mica d'oli (podeu fer servir el de fregir el bacallà) i feu-hi un sofregit amb
ceba i tomàquet, no gaire ros. Afegiu-hi el bacallà, una mica d'aigua i les
panses i els pinyons. Deixeu-ho fent la xup-xup una mitja horeta escassa, a foc
ben suau.
Vigileu el punt de
sal i 5 minuts abans de treure-ho del foc tireu-hi una picada d'ametlles, all,
julivert i el carquinyoli, desfeta amb el vi ranci..
Vins: Torelló, 07. Cava. D.O. Cava. (13,80 €)
Docetañidos, 11. Rosat. B. Lezcano
Lacalle. D.O Cigales. (7,00 €)
Cepas Viejas, 09. Negre Dominio de Tares. D.O. Bierzo. (12,50 €)
Cepas Viejas, 09. Negre Dominio de Tares. D.O. Bierzo. (12,50 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada