Ingredients per a 2 persones.
600 g. de mongetes tendres netes.
300 g. d’onglet de vedella.
300 g. d’onglet de vedella.
3 tomàquets madurs
3 cebes tendres gosses.
3 cabeces d’alls.
3 cebes tendres gosses.
3 cabeces d’alls.
½ copeta de vinagre
blanc
1 got d’aigua
oli d'oliva
pebre negre
sal
Elaboració.
Posem en una cassola de ferro tots els ingredients…
Salem i empebrem…
Tapem la cassola i ho deixem coure tot plegat a foc baix durant dues hores…
De tant en tant ho anem remenant.
Salem i empebrem…
Tapem la cassola i ho deixem coure tot plegat a foc baix durant dues hores…
De tant en tant ho anem remenant.
Quan falten 5 minuts tastem i rectifiquem de sal.
Vins: Románico, 10. Negre. Teso la Monja. D. O. Toro. (6,75 €)
Coronas, 11. Negre. Torres. D.O. Catalunya. (5,55 €)
Mmmm! Té una pinta estupenda aquest estufat, Selvi. Jo me'n menjaria un bon plat!
ResponEliminaQuina pintaaaaa i que fàcil que es!!!
ResponElimina