Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

dimarts, 16 de juliol del 2013

Estofat de mongetes tendres i onglet.




Ingredients
per a 2 persones.

600 g. de mongetes tendres netes.
300 g. d’onglet de vedella.
3 tomàquets madurs
3 cebes tendres gosses.
3 cabeces d’alls.
½  copeta de vinagre blanc
1 got d’aigua
oli d'oliva
pebre negre
sal

Elaboració.

Posem en una cassola de ferro tots els ingredients…
Salem i empebrem…
Tapem la cassola i ho deixem coure tot plegat a foc baix durant dues hores…
De tant en tant ho anem remenant.
Quan falten 5 minuts tastem i rectifiquem de sal.

Vins: Románico, 10. Negre. Teso la Monja. D. O. Toro. (6,75 €)

            Coronas, 11. Negre. Torres. D.O. Catalunya. (5,55 €)

2 comentaris: