300 g. de
calamarsons de Roses.
oli de gira-sol.
oli d'oliva
d'Espolla.
1 gra d’all
julivert
1 gra d’all
julivert
Elaboració.
Esbandiu els
calamarsons i reserveu-os en una safata. No cal que els netegeu.
Poseu la planxa al foc. Quan la planxa arribi als 300 º C, hi poseu els calamarsons a coure amb un raig d’oli de gira-sol. Quan estiguin cuits d’un costat els gireu i espolseu al damunt l’all i julivert ben picat.
Poseu la planxa al foc. Quan la planxa arribi als 300 º C, hi poseu els calamarsons a coure amb un raig d’oli de gira-sol. Quan estiguin cuits d’un costat els gireu i espolseu al damunt l’all i julivert ben picat.
Un cop cuits, poseu
els calamarsons en una safata, els amaniu amb un bon raig d’oli d’oliva
d’Espolla, i ja els podeu servir.
Vins: Sinols, 11.
Rosat. Empordàlia. D.O. Empordà. (4,15 €)
Veranza, 11. Rosat. Nuviana. V.T. Valle del Cinca. (4,00 €)
Veranza, 11. Rosat. Nuviana. V.T. Valle del Cinca. (4,00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada