Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

dissabte, 30 de novembre del 2013

Calamarsons de Roses a la planxa


Ingredients (per a 2 persones)

300 g. de calamarsons de Roses.
oli de gira-sol.
oli d'oliva d'Espolla.
1 gra d’all
julivert

Elaboració.

Esbandiu els calamarsons i reserveu-os en una safata. No cal que els netegeu.
Poseu la planxa al foc. Quan la planxa arribi als 300 º C,  hi poseu els calamarsons a coure amb un raig d’oli de gira-sol. Quan estiguin cuits d’un costat els gireu i  espolseu al damunt l’all i julivert ben picat.
Un cop cuits, poseu els calamarsons en una safata, els amaniu amb un bon raig d’oli d’oliva d’Espolla, i ja els podeu servir.

Vins: Sinols, 11. Rosat. Empordàlia. D.O. Empordà. (4,15 €) 
         Veranza, 11. Rosat. Nuviana. V.T. Valle del Cinca. (4,00 €)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada