Aquest plat me’l va ensenyar la Catalina, la
meva mare.
Ingredients (per a 2 persones)
Ingredients (per a 2 persones)
1 bròquil
verd.
200 g.
de bacallà dessalat.
4 ous.
150 g de
formatge Emmental
1 ceba
de Figueres.
1
tomàquet.
oli
d’oliva verge.
sal i
pebre.
Preparació.
Posem el bròquil a bullir, procurant que no quedi massa cuit i es defaci.
Fem una salsa de tomata amb la ceba i la tomata.
Posem els ous a bullir (10 minuts)
Esqueixem i escaldem el bacallà.
Ratllem el formatge..
En un plata d’anar al forn hi posem el bròquil bullit, a sobre el bacallà escaldat i els ous durs tallats a octaus...
Ho cobrim tot plegat amb la salsa de tomàquet, hi posem el formatge Emmental ratllat al damunt i ho posem a gratinar.
Posem el bròquil a bullir, procurant que no quedi massa cuit i es defaci.
Fem una salsa de tomata amb la ceba i la tomata.
Posem els ous a bullir (10 minuts)
Esqueixem i escaldem el bacallà.
Ratllem el formatge..
En un plata d’anar al forn hi posem el bròquil bullit, a sobre el bacallà escaldat i els ous durs tallats a octaus...
Ho cobrim tot plegat amb la salsa de tomàquet, hi posem el formatge Emmental ratllat al damunt i ho posem a gratinar.
Vi: Sauló, 11. Negre. Espelt
Viticultors. D.O. Empordà. (5,90 €)
Béquer,
10. Blanc. Bodegas Escudero. D.O. Rioja.
(7,00 €)
Clos Mustardó, 08. Blanc. Joan Ametller. D.O. Priorat. (10,00 €)
Señorio de Beade, 11. Negre. A Portela. D.O. Ribeiro. (7,00 €)
Clos Mustardó, 08. Blanc. Joan Ametller. D.O. Priorat. (10,00 €)
Señorio de Beade, 11. Negre. A Portela. D.O. Ribeiro. (7,00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada