Ingredients...
1 tall de filet de vedella de 150 g.
10 calçots.
40 g de
formatge Roquefort.
30 g. de mantega.
1 dl. de crema de llet.
1 copeta de whisky.
sal i pebre.
Elaboració...
30 g. de mantega.
1 dl. de crema de llet.
1 copeta de whisky.
sal i pebre.
Elaboració...
Poseu els calçots a coure a la brasa.
Poseu una paella al foc amb la mantega, quan estigui fosa hi poseu el formatge Roquefort. Quan el formatge s’hagi desfet hi afegiu el whisky i deixeu reduir una estoneta... Hi afegiu la crema de llet i una mica de pebre i ho deixeu coure tot plegat a poc a poc, remenant de tant en tant fins que hagi reduït a la meitat..
Un cop els calçots estan cuits, els peleu i els poseu al plat.
Poseu el filet a la brasa i el rostiu al vostre gust.
Cobriu-ho tot plegat amb la salsa de Roquefort..
Vi: Font de la Figuera, 09. Negre. Clos Figueras. D.O. Priorat. (24,00 €)
Te molt bon aspecte i el contrast del calçot a la brasa amb la salsa pot quedar força bo.
ResponEliminaGràcies Manel...
ResponElimina