Recepta d’en Carles Gaig
Ingredients
2 galtes de vedella
1 pastanaga
2 grans d'all
2 tomàquets
1 ceba
2 porros
¼ de
coliflor
250 g de bolets
8 calçots
oli verge
sal, pebre
¼ de
l. de brou de carn
50 g de llard
Elaboració
Per començar, talleu les verdures i poseu-les
en una plata de forn.
Després, poseu-hi les galtes de vedella a
sobre, afegiu-hi sal i oli i segelleu la plata amb paper film. Deixeu-ho coure
al forn durant 3 hores a 100 graus.
Un cop cuites, poseu les galtes de vedella
sobre un paper film i emboliqueu-les de manera que quedi un cilindre ben
premsat. Deixeu-ho refredar a la nevera. Un cop fred, retireu el paper film,
talleu les galtes a rodanxes gruixudes, poseu-les en una plata de forn,
cobriu-les amb llard i deixeu-les enrossir al forn.
Per fer la salsa, poseu les verdures amb què
heu cuit les galtes i el brou de carn en una paella. Deixeu-ho reduir tot junt
i passeu-ho pel túrmix.
Tot seguit, saleu els bolets i salteu-los en
una paella amb oli.
I ja per acabar, emplateu les galtes,
aboqueu-hi la salsa per sobre i poseu els bolets al costat. Podeu acompanyar el
plat amb uns calçots fets a la brasa..
Vins: Intramurs, 11. Negre. Monestir de Poblet. D.O.
Conca de Barberà. (9,00 €)
Gran Coronas, 08. Negre. Bodegas Torres. D.0. Penedés. (13,25 €)
Sela, 10. Negre. Bodegas Roda. D.O. Rioja. (15,00 €)
Pie Franco, 06. Negre. Propiedad Vitícola Casa Castillo. D.O. Jumilla. (31,00 €)
Gran Coronas, 08. Negre. Bodegas Torres. D.0. Penedés. (13,25 €)
Sela, 10. Negre. Bodegas Roda. D.O. Rioja. (15,00 €)
Pie Franco, 06. Negre. Propiedad Vitícola Casa Castillo. D.O. Jumilla. (31,00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada