Recepta de Pere Kubansky, propietari del
Restaurant Kubansky de Sant Antoni de Calonge.
Ingredients per a dues persones:
10 tords
plomats i nets.
½ de vi
negre bo, un Sàtirs de l'Empordà.
una
cabeça d’alls.
oli
d’oliva de l’Empordà.
50 g. de
greix de pernil de pota negra.
3
rodelles de bitxo.
sal i
pebre.
Per fer
la pasta fresca.
2 ous.
200
grams de farina.
Elaboració.
Poseu oli abundant a escalfar en una cassola, i acomtinuació afegiu-hi
el greix de pernil tallat a tires ben fines..
Quan el greix s’hagi fos, hi afegiu els alls
sencers i els fregiu una estoneta..
A continuació hi poseu els tords salats i
empebrats i el bitxo, i els enrossiu una
mica...
Quan ja siguin rossos hi afegiu el vi negre i
deixeu coure dues hores amb la cassola tapada a foc baix.
Podeu acompanyar el plat amb uns tagliatelle
de pasta fresca o amb arròs basmati..
Vins: Sàtirs negre, 05. Celler Arché Pagés. D.O. Empordà. (9,50 €)
Lealtanza, 04. Negre. Bodegas Altanza. D.O. Rioja. (15,00 €)
Lealtanza, 04. Negre. Bodegas Altanza. D.O. Rioja. (15,00 €)
Tilenus Pagos de Posada, 04. Negre.
Bodegas Estefania. D.O. Bierzo. (20.00 €)
Salmos, 10. Negre. Torres Priorat.
D.O. Priorat. (19,00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada