Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

dimarts, 12 de març del 2013

Truita d’alls tendres amb xampinyons.

 

Ingredients:

2 ous de granja.
6 alls tendres.
4 xampinyons.
julivert
1 llesca de pa de pagès prima.
1 tomàquet de penjar.
sal
oli d’oliva de Pau.

Preparació..

En una paella hi poseu un raig d’oli, els alls tendres tallats a rodanxes, els xampinyons tallats ben fins i ho deixeu sofregir una estoneta...
Bateu els ous en un plat fondo, i hi afegiu els alls i els xampinyons sofregits, el julivert picat i la sal corresponent... i ho remeneu ben remenat...
A continuació feu la truita procurant que quedi crueta de dins.
La podeu acompanyar amb el pa torrat sucat amb tomata.

Vins: Alsina & Sardà. Muscat de llàgrima, 11. Rosat. D.O. Penedès. (5,00 €)
         Vilarnau Pinot Noir, 11. Rosat. Castell de Vilarnau. D.O. Penedès (6,00 €)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada