Ingredients:
2 ous de
granja.
6 alls
tendres.
4
xampinyons.
julivert
1 llesca
de pa de pagès prima.
1
tomàquet de penjar.
sal
oli
d’oliva de Pau.
Preparació..
En una paella hi poseu un raig d’oli, els
alls tendres tallats a rodanxes, els xampinyons tallats ben fins i ho deixeu
sofregir una estoneta...
Bateu els ous en un plat fondo, i hi afegiu
els alls i els xampinyons sofregits, el julivert picat i la sal corresponent...
i ho remeneu ben remenat...
A continuació feu la truita procurant que
quedi crueta de dins.
La podeu acompanyar amb el pa torrat sucat amb
tomata.
Vins: Alsina & Sardà. Muscat de llàgrima, 11. Rosat. D.O. Penedès. (5,00 €)
Vins: Alsina & Sardà. Muscat de llàgrima, 11. Rosat. D.O. Penedès. (5,00 €)
Vilarnau Pinot Noir, 11. Rosat.
Castell de Vilarnau. D.O. Penedès (6,00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada