Ingredients,
(per a 4 persones)
1 col arrissada.
½ kg de patates
red pontiac.
¼ kg de naps de Capmany.
4 tires de
cansalada.
6 rodanxes de
botifarra negra prima.
un gra d'all
oli, sal i pebre.
Elaboració.
Fer bullir les
patates amb la col i els naps tenint en compte de posar la col més tard que les
patates i els naps per tal que quedin tendres sense perdre totes les
propietats.
En una paella, a
part, fregim la cansalada i al final de tot afegim la botifarra negra, i ho
retirem.
En la mateixa
paella fregim l’all tallat a rodanxes fines.
Afegim a la
paella, amb el greix que queda, la col, les patates i els naps i ho aixafem
top ben aixafat amb una forquilla.
Remenem una mica per barrejar tots els sabors.
Formem com una
truita, daurant-la molt be per ambdues bandes. Quan estigui al punt, la servim de seguida amb el trossos de cansalada
i la botifarra negra al damunt.
Vins: Cap de Creus Corall, 11. Negre. Joan Sardà. D.O. Empordà. (6,95 €)
Colors, 09. Negre. Cérvoles
Celler. D.O. Costers del Segre. (10,00
€)
Camins del Priorat, 11. Negre. Álvaro
Palacios. D.O. Priorat. (14,00 €)
Rime Blanc, 10. Acústic Celler. D.O.
Priorat. (14,00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada