Ingredients.
4 galtes de vedella lligades..
½ kg de gírgoles.
2 cebes
tallades a trossos.
3 grans d’all.
3 grans d’all.
3
pastanagues
3
tomàquets madurs tallats a quarts.
1 branca d’àpid.
1 branca d’àpid.
1 porro
tallat a rodelles gruixudes.
un manat
d’herbes: farigola, llorer, marduix, romaní i julivert.
1 copa
de brandi.
Oli i
una mica de llard.
sal i
pebre.
brou de
vedella o de pollastre.
Elaboració
Renteu les galtes i eixugueu-les i
lligueu-les. Salpebreu-les, unteu-les amb llard o oli i poseu-les en un
cassola.
Quan estiguin rosses afegiu-hi les cebes, el
porro, els alls i l’àpid tot ben
picadet..
Al cap d’una estona hi afegiu el manat d’herbes i els tomàquets pelats i tallats a quadradets.
Quan les verdures estiguin daurades, tireu-hi el brandi i ho deixeu reduir.
A continuació afegiu el brou i deixeu-ho coure tot junt dues hores a foc mitjà...
Al cap d’una estona hi afegiu el manat d’herbes i els tomàquets pelats i tallats a quadradets.
Quan les verdures estiguin daurades, tireu-hi el brandi i ho deixeu reduir.
A continuació afegiu el brou i deixeu-ho coure tot junt dues hores a foc mitjà...
Un cop les galtes siguin toves, les retireu i
tritureu la salsa amb el túrmix perquè quedi ben fina. Hi afegiu les gírgoles i les galtes i ho
deixeu coure ½ hora més..
I ja per acabar, emplateu les galtes de vedella tallades a filets gruixuts, cobriu-les amb la salsa i poseu-hi els bolets al cantó.
I ja per acabar, emplateu les galtes de vedella tallades a filets gruixuts, cobriu-les amb la salsa i poseu-hi els bolets al cantó.
Vi: Terres Negres, 10. Negre. Espelt Viticultors. D.O. Empordà.
(12,75 €)
Altos
de Losada, 08. Negre. Losada Vinos de Finca. D.O. Bierzo . (20,00 €)
Camins
del Priorat, 11. Negre. Álvaro Palacios. D.O. Priorat. (14.00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada