Ingredients: (per a 2 persones)
1 botifarra de porc duroc.
300 g de mongets tendres.
sal
oli d'oliva
Preparació:
Posarem a bullir els mongets tendres. amb una
mica de sal. Han de bullir ¼ d’hora a foc mitjà.. Un cop cuits els escorrem.
Mentre tant haurem posat la botifarra a coure a la brasa.
Un cop cuita, esparraquem la botifarra, la posem en una paella amb els mongets i uns raig d’oli, i ho rossegem tot plegat una estoneta.
Mentre tant haurem posat la botifarra a coure a la brasa.
Un cop cuita, esparraquem la botifarra, la posem en una paella amb els mongets i uns raig d’oli, i ho rossegem tot plegat una estoneta.
Per a muntar el plat s'amaneix amb un raig
d'oli.
Vins:
Petit Clos dels Oms, 12. Rosat. Bodegues ca n'Estella. D.O. Penedés. (4,00 €)
Sinols, 09. Negre. Empordàlia. D.O. Empordà. (6,00 €)
Sinols, 09. Negre. Empordàlia. D.O. Empordà. (6,00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada