Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

divendres, 2 d’agost del 2013

Mongets tendres amb botifarra esparracada.


Ingredients: (per a 2 persones)

1 botifarra de porc duroc.
300 g de mongets tendres.
sal
oli d'oliva

Preparació:

Posarem a bullir els mongets tendres. amb una mica de sal. Han de bullir ¼ d’hora a  foc mitjà..  Un cop cuits els escorrem.
Mentre tant haurem posat la botifarra a coure a la brasa.
Un cop cuita, esparraquem la botifarra, la posem en una paella amb els mongets i uns raig d’oli, i ho rossegem tot plegat una estoneta.
Per a muntar el plat s'amaneix amb un raig d'oli.

Vins: Petit Clos dels Oms, 12. Rosat. Bodegues ca n'Estella.  D.O. Penedés. (4,00 €)
            Sinols, 09. Negre. Empordàlia. D.O. Empordà. (6,00 €)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada