El "Bacallà melba" és una recepta
del Sito Manzano, cuiner del Restaurant Nu de Girona i bon amic meu.
Ingredients:
una bona peça de morro de bacallà.
1 ceba de Figueres.
2 grans d'all.
12 olives kalamata.
1 grapadet de pinyons.
alfàbrega fresca.
mel.
oli d'oliva verge de la Cooperativa d'Espolla.
Preparació:
Fregiu el morro de bacallà enfarinat i
reserveu-lo.
Sofregiu la ceba i els alls ben picats..
Afegiu-hi a continuació les olives kalamata
sense pinyol i els pinyons... Remeneu una mica.
A continuació hi poseu l'alfàbrega picada i un
parell de cullerades de mel... Remeneu-ho bé i deixeu-ho coure tot plegat uns
cinc minuts...
Poseu el bacallà en un plat i al damunt la
melba... I ja el podeu servir...
Vi: Amic Clos d’Agon, 11. Negre. Clos d’Agon-Mas
Gil. (13 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada