Ingredients (per a 4 persones)
350 gr. de fetuccini arrissats.
30 gr. de mantega,
100 gr de formatge parmesa.
250 cc de crema de llet,
2 rovells d'ou
nou moscada ratllada
pebre negre mòlt..
sal
Preparació.
Poseu els fetuccini a bullir en aigua abundant amb oli, sal
i dues fulles de llorer, fins que quedin al "dente" i els poseu a
escórrer..
En una paella gran hi poseu la mantega, la crema de llet,
nou moscada ratllada i el pebre negre molt.... i deixeu reduir una mica...
Quan hagi reduit, hi afegiu la pasta cuita, els rovells d'ou
i el formatge ratllat..
Barregeu-ho tot ben barrejat durant un parell de minuts, i
ja està.
Vi. Mareny. Blanc. Espelt Viticultors. (6,65 €)
Vi. Mareny. Blanc. Espelt Viticultors. (6,65 €)
I on tens el gadget de seguidors????... quan el posis et seguire!!! jejejej
ResponEliminaMagnific blog i magnifica recepta!!!
Ptns i Salut!!!
Lourdes.
Ja he posat et gadget de seguidors....
ResponEliminaGràcies...
Davant de tanta bellesa he entrat a veure la recepta!!!!
ResponElimina