Ingredients (per a 2 persones)
1 pit de
pollastre del rostit.
1 ceba
mitjana
100 gr
de farina
50 gr de
mantega
1 tasseta del suc del rostit
1 tasseta del suc del rostit
400 cl
de llet
pa
ratllat
nou
moscada
1 ou
pebre
fresc
sal
sal
oli
d'oliva per fregir
Elaboració.
Es posa la mantega a la paella i es fon. S’hi
afegeix la ceba ben picada i es deixa sofregir.
Un cop la ceba és transparent s’hi afegeix la farina i es rosseja una mica...
A continuació s’hi afegeix el pit de pollastre ben trinxat.
S’hi afegeix el suc del rostit, la nou moscada ratllada, una mica de sal i el pebre molt.
El remena tot plegat, a continuació s’hi afegeix un raig de llet i es va remenant sense parar...
Quan la massa ha absorbit la llet, es va repetint l’operació fins que s’acabi la llet i quedi una massa espessa que es desenganxi de la paella.
Un cop feta la massa es posa en una plata d’acer inoxidable perquè es refredi..
Un cop la pasta es freda es fan boles i s’arrebossen amb ou i pa ratllat...
Un cop la ceba és transparent s’hi afegeix la farina i es rosseja una mica...
A continuació s’hi afegeix el pit de pollastre ben trinxat.
S’hi afegeix el suc del rostit, la nou moscada ratllada, una mica de sal i el pebre molt.
El remena tot plegat, a continuació s’hi afegeix un raig de llet i es va remenant sense parar...
Quan la massa ha absorbit la llet, es va repetint l’operació fins que s’acabi la llet i quedi una massa espessa que es desenganxi de la paella.
Un cop feta la massa es posa en una plata d’acer inoxidable perquè es refredi..
Un cop la pasta es freda es fan boles i s’arrebossen amb ou i pa ratllat...
En poques quantitats es van fregint en l’oli
roent (180°-190 °C) i abundant, fins a daurar-les per totes bandes.
Vi: Camins del Priorat, 11. Negre.
Álvaro Palacios. (14,00 €)
Las Gravas, 07. Negre. Propiedad Vitícola
Casa Castillo (17,00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada