Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

dimecres, 2 de gener del 2013

Parmentier amb trompetes de la mort i ous escalfats.




















































Ingredients (per a 4 persones)

400 gr. de patates kennebek.
300 gr, de trompetes de la mort.
8 ous.
mantega.
cremade llet
sal i pebre.
oli.

Elaboració.

Per fer el parmentier bulliu les patates, i un cop bullides les aixafeu ben aixafades i hi poseu la mantega, la crema dellet, sal i pebre... I ho barregeu tot ben barrejat.
Passeu les trompetes per la paella amb una mica d'oli..
Per fer els ous escalfats la manera més pràctica és embolcallar-los amb paper film i posar-los amb aigua bullent durant quatre minuts....
Perquè els ous no s'enganxin al paper film cal posar-hi unes gotes d'oli...
I ja està..

Vins. Cap de Creus Nacre, 11.  Negre. Joan Sardà. (6,95 €)
          Rime Blanc, 10. Blanc. Acústic Celler. (14,00 €)
          Tierra de Fernández Gómez. 11. Blanc. Agrícola Labastida. (7,00 €) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada