Ingredients (per a 4 persones)
400 gr. de patates kennebek.
300 gr, de trompetes de la mort.
8 ous.
mantega.
cremade llet
sal i pebre.
oli.
Elaboració.
Per fer el parmentier bulliu les patates, i un cop bullides
les aixafeu ben aixafades i hi poseu la mantega, la crema dellet, sal i
pebre... I ho barregeu tot ben barrejat.
Passeu les trompetes per la paella amb una mica d'oli..
Per fer els ous escalfats la manera més pràctica és
embolcallar-los amb paper film i posar-los amb aigua bullent durant quatre
minuts....
Perquè els ous no s'enganxin al paper film cal posar-hi unes
gotes d'oli...
I ja està..
Vins. Cap de Creus
Nacre, 11. Negre. Joan Sardà. (6,95 €)
Rime
Blanc, 10. Blanc. Acústic Celler. (14,00 €)
Tierra de
Fernández Gómez. 11. Blanc. Agrícola Labastida. (7,00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada