Ingredients: (per a 2 persones)
1 espatlla de xai tallada a llonzes.
400 gr. de rossinyols.
2 grans
d’all.
julivert
sal i
pebre.julivert
oli d’oliva verge d’Espolla.
Preparació...
Heu de coure la carn a poc a poc, i girant-la sovint.
Saleu-la un cop cuita.
Poseu una mica d’oli a la paella amb els rossinyols, i espereu que deixin anar l’aigua i aquesta s’evapori.
A continuació els saleu i emprebreu, i hi afegiu l’all i julivert ben picadets.
Seguidament hi poseu un bon raig d’oli d’oliva verge d’Espolla, i ho remeneu tot plegat durant un parell de minuts.
Vins: Sàtirs Negre 05. Celler Arché Pagès. (9,50 €)
Valderiz, 09. Negre. Bodegas y Viñedos Valderiz. (18,00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada