Ingredients...
1
pollastre de pagès de 2 kg..
6
botifarres de carn cua de porc duroc.
1 kg. de naps negres de Capmany.
1 kg. de naps negres de Capmany.
3
cabeces d’alls.
una copa
de conyac.
dues
fulles de llorer i uns brins de farigola..
sal i
pebre.
2
tomàquets madurs.
oli
d’oliva verge.
Elaboració..
En una paella amb oli es fregeixen les
botifarres i es reserven..
En la mateixa paella es fregeix el pollastre
tallat a trossos petits salat i empebrat....
Un cop fregits els talls de pollastre es posen
en un cassola de ferro amb l'oli amb que els hem fregit
A la cassola s’hi afegeixen les tres cabeces
d’alls senceres, el llorer i la farigola i es remena ben remenat...
A continuació s'hi posa la copa de conyac i es
tapa la cassola...
Es posa a rostir a foc suau i es va remenant
de tant en tant....
A cap d’una hora i mitja s’hi afegeixen les
botifarres i els tomàquets rallats....
Es remena ben remenat i es deixa rostir una
hora més, (sempre a foc suau)..
Si veieu que el rostit queda sec, hi podeu
afegir una mica d’aigua...
Entretant peleu, bulliu, enfarineu i fregiu
els naps.
Afegiu-los a la cassola mitja hora abans
d’acabar la cocció,
Vi: Laurona, 07. Negre. Celler
Laurona. (13.50 €)
Emilio Moro, 09 Negre. Bodegas Emilio Moro. (18,00 €)
Emilio Moro, 09 Negre. Bodegas Emilio Moro. (18,00 €)
Viña Tondonia, 96. Negre. R. López de Heredia. (20,00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada