Ingredients (per a 2 persones)
200 g d'arròs carnaroli.
1 cua de rap de 400 grams.
4 carxofes.
4 carxofes.
1 ceba tendra.
3 alls
tendres.
1 tomàquet petit
1 pastanaga
1 porro
1 branca d’api
1 tomàquet petit
1 pastanaga
1 porro
1 branca d’api
julivert abundant,.
oli d'oliva d'Espolla.
uns brins de safrà.
uns brins de safrà.
sal i pebre.
Elaboració.
Preparem un brou amb l’espina de la cua del
rap, la pastanaga, el porro i la branca d’api
Es posen a sofregir poca estona els alls tendres tallats a
rodanxes , ja que es tracta de fer el sofregit ben suau, a continuació
s'hi posa la ceba tallada ben fina en juliana. Es sofregeix una mica... no gaire.. A continuació s’hi afegeix el tomàquet pelat
i tallat a daus i una mica de farigola per matar l’acidesa., i es fa un
gira-i-tomba.
Seguidament s'hi afegeixen les carxofes i les puntes d’espàrrec tallades fines.
A continuació si afegeix el rap tallat a trossos mitjans.
Seguidament s'hi afegeixen les carxofes i les puntes d’espàrrec tallades fines.
A continuació si afegeix el rap tallat a trossos mitjans.
Seguidament s'hi posa l'arròs i el safrà i es
barreja tot plegat durant un parell de minuts.
A continuació s'hi posa el brou bullent ..
Quan falten cinc minuts per acabar de coure l'arròs, s'hi posa un bon grapat de julivert picat..
Quan falten cinc minuts per acabar de coure l'arròs, s'hi posa un bon grapat de julivert picat..
El temps de cocció és de 15 minuts.
Un cop apagat el foc es tapa la cassola i es deixa
reposar 5 minuts més.
Vi. Sinols 11. Rosat. Empordàlia. (4,15 €)
Vi. Sinols 11. Rosat. Empordàlia. (4,15 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada