Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

divendres, 24 de maig del 2013

Verdures a la brasa.


Ingredients per a 2 persones:

2 carxofes
6 espàrrecs verds de mida mitjana
1 carbassó
1 albergínia.
1 pebrots vermells.
1 pebrot verd.
2 cebes tendres
oli d’oliva verge de la Cooperativa de l’Espluga de Francolí.
sal

Preparació:

Prepareu i netegeu les verdures i aneu-les col·locant a la graella segons el temps de cocció, sota un foc de llenya intens, però sense sobtar-les, procurant que quedin al dente...
Seguidament, les talleu a trossos, hi afegiu l’oli i la sal per sobre i les barregeu. Les podeu servir tal-qual o acompanyar-les amb romesco o amb una salsa de julivert i ceba tendra picada.


Vins: Castell de Raimat Chardonnay Barrica, 10. Blanc. Bodega Raimat.  D.O. Costers del Segre. (6,60 €)
            Acústic, 11. Rosat. Acústic Celler. D.O. Montsant. (10,00 €)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada