Ingredients per a 2 persones:
2 carxofes
6 espàrrecs verds de mida mitjana
1 carbassó
1 albergínia.
1 pebrots vermells.
1 pebrot verd.
2 cebes tendres
oli d’oliva verge de la Cooperativa de
l’Espluga de Francolí.
sal
Preparació:
Prepareu i netegeu les verdures i aneu-les
col·locant a la graella segons el temps de cocció, sota un foc de llenya
intens, però sense sobtar-les, procurant que quedin al dente...
Seguidament, les talleu a trossos, hi afegiu
l’oli i la sal per sobre i les barregeu. Les podeu servir tal-qual o acompanyar-les amb
romesco o amb una salsa de julivert i ceba tendra picada.
Vins: Castell de Raimat Chardonnay Barrica, 10.
Blanc. Bodega Raimat. D.O. Costers del
Segre. (6,60 €)
Acústic, 11. Rosat. Acústic Celler. D.O. Montsant. (10,00 €)
Acústic, 11. Rosat. Acústic Celler. D.O. Montsant. (10,00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada