Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

dimecres, 22 de maig del 2013

Espatlletes de conill en escabetx.



Aquest plat l'he après d'en Pere Massana del restaurant Massana de Girona.

Ingredients

8 espatlletes de conill
1 ceba
2 porros
2 pastanagues
1 tija d'api
4 alls
llorer i farigola
sal
oli d'oliva
vinagre
pebre en gra
espàrrecs verds
bolets de temporada

Elaboració.


Per començar, poseu oli en una cassola, afegiu-hi la pastanaga, el porro, la ceba, l'api, uns grans de pebre, els alls laminats, la sal, la farigola i el llorer, l'oli i el vinagre.
Deixeu-ho bullir tapat a foc lent durant una hora i mitja. A continuació, saleu les espatlletes i salteu-les en una paella amb oli fins que agafin color. Tot seguit, poseu les espatlletes a la cassola amb les verdures, tapeu-ho i deixeu-ho coure una hora. I després, reserveu-ho a la nevera durant dos dies perquè la carn quedi ben macerada.
I ja per acabar, poseu una mica d'oli de l'escabetx en una paella i salteu-hi els espàrrecs i els bolets. Emplateu-ho.

Vins: Sàtirs negre, 05.  Negre.  Celler Arché Pagès. D.O. Empordà. (9,50 €)

           Castell de les Pinyeres, 08. Negre. Celler el Maasroig. D.O. Montsant. (7,50 €)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada