8 espatlletes de conill
1 ceba
2 porros
2 pastanagues
1 tija d'api
4 alls
llorer i farigola
sal
oli d'oliva
vinagre
pebre en gra
espàrrecs verds
bolets de temporada
Elaboració.
Per començar, poseu oli en una cassola,
afegiu-hi la pastanaga, el porro, la ceba, l'api, uns grans de pebre, els alls
laminats, la sal, la farigola i el llorer, l'oli i el vinagre.
Deixeu-ho bullir tapat a foc lent durant una
hora i mitja. A continuació, saleu les espatlletes i salteu-les en una paella amb
oli fins que agafin color. Tot seguit, poseu les espatlletes a la cassola amb les
verdures, tapeu-ho i deixeu-ho coure una hora. I després, reserveu-ho a la
nevera durant dos dies perquè la carn quedi ben macerada.
I ja per acabar, poseu una mica d'oli de
l'escabetx en una paella i salteu-hi els espàrrecs i els bolets. Emplateu-ho.
Vins: Sàtirs negre, 05. Negre. Celler Arché Pagès. D.O. Empordà. (9,50 €)
Castell de les Pinyeres, 08. Negre. Celler el Maasroig. D.O. Montsant. (7,50 €)
Vins: Sàtirs negre, 05. Negre. Celler Arché Pagès. D.O. Empordà. (9,50 €)
Castell de les Pinyeres, 08. Negre. Celler el Maasroig. D.O. Montsant. (7,50 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada