Ingredients
1 albergínia
1 carbassó
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
2 pastanagues petites
2 cebes tendres petites
3 alls tendres.
2 carxofes.
3 espàrrecs
150 gr de farina.
200 cl. d’aigua molt freda.
1 ou.
una culleradeta de Royal.
una cullerada de salsa de soja.
una cullerada de salsa de soja.
sal.
oli de gira-sol per fregir.
Elaboració.
Comenceu tallant les verdures a bastonets.
Llavors deixateu un ou en un plat fondo i hi
afegim la sal, l’aigua freda i la cullerada de salsa de soja..
Seguidament hi afegiu la farina i el Royal i
ho barregeu ben barrejat fins que quedi una pasta homogènia..
En un wok poseu oli abundant i l'escalfem fins
arribar als 200 ªC.
Un cop l'oli sigui calent suquem les verdures
a la témpura i les poseu a fregir. Es fan ràpid, amb un parell de minuts n'hi
ha prou, gireu-les perquè es facin per totes bandes.
Un cop dauradeta, però no massa perquè no
quedi resseca, traieu la verdura del wok i la deixeu una estona al paper
absorbent perquè perdi l'oli.
La podeu acompanyar amb salsa de soja o
maionesa...
Vins: Marqués de Riscal Sauvignon, 11. Blanc. D.O. Rueda. (8,00 €).
José Pariente Sauvignon Blanc, 12. Bodegas José Pariente. D.O. Rueda. (9,00 €).
Cabernet Gran Origen Criança, 09, Negre. Maset del Lleó. D.O. Penedés. (6,50 €)
Bayanus 375, 08. Cava. Agustí Torelló Mata.
D.O. Cava. (9,00 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada