La Clarita ha estat durant molts anys la
mestressa i la cuinera del
Bar-Restaurant “La Sirena” de Roses. Ara ja està jubilada i porta el bar una
altra empresa, mantenint els plats i la tradició de “La Sirena”. Les cuineres
actuals són la Montse i la Tis Núñez. Les dues tapes reines de “La Sirena” són els
calamars a la romana i l’ensaladilla de la Clarita. L’Albert Adrià, és un fan incondicional de
l’ensaladilla de la Clarita, segons el seu parer, la millor ensaladilla del
món.
Ingredients.
400 gr. de patates red pontiac.
1 llauna de tonyina Massó.
100 g d’olives farcides La Española.
1 pebrot escalivat.
2 cullerades de maionesa Hellmann’s.
Elaboració.
Es bullen les patates amb pela. Es deixen
refredar, es pelen i es tallen a daus.
Es picolen les olives farcides i el pebrot
escalivat. S’esmicola la tonyina.
Es posen tots els ingredients en un plat
fondo, s’hi afegeix la maionesa, i es barreja tot ben barrejat..
S’acompanya amb uns crostonets de pa.
Vins: Gramona Font Jui Xarel·lo, 11. Blanc. Gramona. D.O. Penedés. (11,00 €)
Circe, 11. Blanc. Avelino Vegas. D.O. Rueda. (9,50 €)
Vins: Gramona Font Jui Xarel·lo, 11. Blanc. Gramona. D.O. Penedés. (11,00 €)
Circe, 11. Blanc. Avelino Vegas. D.O. Rueda. (9,50 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada