Ingredients per a 2 persones.
200 g. de pèsols frescos (sense tavella) de
Llavaneres.
3 carxofes.
400 g. de bacallà dessalat.
1 tomàquets ratllats.
3 alls tendres
½ ceba de Figueres.
½
branca d'api
un bri de menta.
brou fet amb les tavelles dels pèsols.
½ got
vi blanc
oli d'oliva
dos rodanxetes de bitxo.
sal
Elaboració.
En una cassola amb un bon raig d'oli
fregim el bacallà enfarinat i el
reservem..
A continuació afegim la verdura picadeta i
deixem que es sofregeixi tot plegat.
Un cop la verdura sigui daurada afegirem el vi
blanc i ho deixarem reduir 5 minuts.
A continuació afegirem el tomàquet pelat i
tallat a daus petits i el deixarem sofregir uns 10 minutets a foc baix amb un
polsim de farigola per matar l’acidesa.
Seguidament, incorporem els pèsols i les
carxofes tallades a octaus, el bri de menta i el bitxo.
Afegirem suficient brou fet amb les tavelles
dels pèsols per cobrir-ho tot plegat.
Ho salem i ho deixarem coure uns 15 minuts a foc mitjà. A continuació hi afegim el bacallàà i ho deixem coure 15
minuts més.
Quan falten 5 minuts tastem i rectifiquem de
sal.
Vins: Románico, 10. Negre. Teso la Monja. D. O. Toro. (6,75 €)
Coronas, 11. Negre. Torres. D.O. Catalunya. (5,55 €)
Coronas, 11. Negre. Torres. D.O. Catalunya. (5,55 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada