Aquesta recepta la vaig aprendre de la meva àvia Antònia que va anar molts anys a servir a les cases dels senyors.
Ingredients per a 2 persones.
8 talls de bacallà de la penca remullat.
1 ou
2 pebrots vermells
all i julivert
farina
2 pebrots vermells
all i julivert
farina
oli d'oliva verge
Preparació.
Posem els pebrots al forn a 180º a escalivar.
Quan estiguin fets, els retirem, els
pelem, els tallem a tires amples i els reservem.
En una paella amb oli fregirem el bacallà passat per farina i el deixarem escórrer sobre paper de cuina.
En una paella amb oli fregirem el bacallà passat per farina i el deixarem escórrer sobre paper de cuina.
En un bol posarem una cullerada de farina,
l’ou, i l’all i el julivert picats. Farem una pasta, per la que passarem els
talls de bacallà fregits i ho tornarem a fregir perquè quedin cruixents i
daurats.
Acompanyarem el bacallà amb els pebrots
escalivats.
Vins. Amic Clos d’’Agon, 11. Negre. Clos d’Agon-Mas Gil. D.O Empordà. (13,00 €)
Dido, 10. Negre. Venus la Universal. D. O. Montsant. (12,80 €)
Dido Macabeu i Garnatxa, 10. Blanc. Venus la Universal. D. O. Montsant.
(14,60 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada