Ingredients..
1 tòfona.
oli d' oliva
patates kennebek.
patates kennebek.
sal màldon
Preparació
Per aconseguir que els ous s'impregnin de l'aroma de la tòfona, només cal deixar-los durant tres o quatre dies dins d'un pot hermètic amb una trufa embolcallada amb paper de cuina. Passats aquests dies, els ous estaran a punt per cuinar.
Posem oli en una peilla petit de diàmetre però alta, que hi
puguem posar oli fins a més de la meitat d'alçada.
El posem a escalfar. Cal que l'oli sigui molt calent, que
fumegi (a uns 200 º ha d'estar). Quan el
tenim a punt, apaguem el foc (sobretot penseu-hi si teniu gas o butà), i hi
tirem l'ou que ja tindrem preparat en un bol. El deixem fer fins que quedi ros
dels voltants (uns minuts) i el retirem
amb un girapeix.. Els salem per damunt amb sal maldon.
Podeu servir els ous amb unes làmines
fines de tòfona per sobre acompanyats de patates finetes fregides.
Vins: Valbuena 5º Año, 08. Negre. Bodegas Vega Sicília. D.O Ribera del Duero. (75,00 €)
Vins: Valbuena 5º Año, 08. Negre. Bodegas Vega Sicília. D.O Ribera del Duero. (75,00 €)
Château La Tour de Mons, 08. Rouge. Burdeos–Margaux. (18,75 €)
Château Vieux Verdot Saint Emilion Grand Cru, 09. Rouge. (26,14 €)
Château Vieux Verdot Saint Emilion Grand Cru, 09. Rouge. (26,14 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada