Ingredients.
500 g de pasta seca.
150 g de formatge mascarpone.
mitja tòfona negra
4 rovells d'ou
formatge parmesà ratllat
2 fulles de llorer
oli d'oliva
sal i pebre negre acabat de moldre
Preparació.
Col·locar 4 litres d'aigua en una olla gran a foc fort amb
una cullerada d'oli, la sal i el llorer.
Quan l'aigua per la pasta estigui bullint, i la salsa fora
del foc, afegir la pasta tota d'una vegada, remenant fins que estigui
submergida del tot.
Ratllem la tòfona. Batem els rovells amb el formatge
mascarpone amb una mica de sal i pebre..
Quan la pasta estigui cuita al “dente”, la colem i la posem
en una cassola.
Hi afegim la tofona ratllada i barregem.
A continuació hi afegim els rovells amb els mascarpone i
tonem a barrejar..
Ho servim amb una mica de formatge parmesà ratllat damunt
dels spaghetti.
Vins: Morlanda Blanc, 11. Blanc. Viticultors del Priorat.
(11,50 €)
Amaren, 10.
Blanc. Bodegas Amaren. D.O. Rioja.
(13,00 €)
Guigal Cotes du Rhone Blanc, 2011. (17,00 €)
Guigal Cotes du Rhone Blanc, 2011. (17,00 €)
Hola,
ResponEliminaMuy rico, pero la foto no hace justicia para nada, la comida entra por los ojos.
Saludos