Quan jo era petit la meva mare Catalina les feia sovint per sopar.
Ingredients per a 2 persones.
300 g. de bacallà dessalat,
2 ous
2 pebrots vermells
llet
llet
all i julivert
farina
oli d'oliva verge
Preparació.
Posem els pebrots al forn a 180º a escalivar. Quan estiguin
fets, els retirem, els pelem, els tallem
a tires amples i els reservem.
En un bol posarem dues
cullerades de farina, els bacallà ben esmicolat, els ous, un raig de
llet i l’all i el julivert picats i fem
una pasta espesseta.
Posem oli den una paella i quan sigui calent u anen afegint cullerades de la pasta per fer les truitetes.. Hem d’anar molt amb compte que no es cremin.
Acompanyarem les truitetes amb els pebrots escalivats.
Posem oli den una paella i quan sigui calent u anen afegint cullerades de la pasta per fer les truitetes.. Hem d’anar molt amb compte que no es cremin.
Acompanyarem les truitetes amb els pebrots escalivats.
Vins. Amic Clos
d’’Agon, 11. Negre. Clos d’Agon-Mas Gil. D.O Empordà. (13,00 €)
Dido, 10.
Negre. Venus la Universal. D. O. Montsant. (12,80 €)
Dido
Macabeu i Garnatxa, 10. Blanc. Venus la Universal. D. O. Montsant. (14,60 €)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada