Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

dijous, 13 de juny del 2013

Remenat de verdures a la brasa.



Ingredients per a 4 persones:

6 ous
2 carxofes
6 espàrrecs verds de mida mitjana
1 carbassó
1 albergínia.
1 pebrots vermell.
1 ceba tendra
julivert.
2 grans d’all
8 llesques de pa.
sal
oli d’oliva

Preparació:

Prepareu i netegeu les verdures i aneu-les col·locant a la graella segons el temps de cocció, sota un foc de llenya intens, però sense sobtar-les, procurant que quedin al dente...
Seguidament, les talleu a trossos, hi afegiu l’oli i la sal per sobre i les barregeu.
En una paella hi rossegeu els alls tallats a làmines ben fines, quan canviïn de color hi afegiu les verdures i el julivert picat.
Feu un gira-i-tomba i afeigiu els ous sense batre,  ho aneu remenat a poc a poc a foc lent  fins que quedi al punt de cocció que més us agradi.
Acompanyeu el remenat amb les llesques de pa torrades.

Vins:  Floresta Negre, 11. Pere Guardiola. D.O. Empordà. (4,00 €)
            Acústic, 11. Rosat. Acústic Celler. D.O. Montsant. (10,00 €)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada